Europa Conference League

Σαλπιγγίδης: «Φαινόταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Μπορεί την πρόκριση η Εθνική»

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για τις προκρίσεις των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και τα ματς που έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα.

Τα δικά του συγχαρητήρια για τις μεγάλες προκρίσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο. Ο παλαίμαχος άσος παραδέχθηκε ότι χθες το πρωί πριν τα ματς και αυτός θεωρούσε ότι ήταν οι συνθήκες δύσκολες αλλά όμως όχι και κάτι ακατόρθωτο.

Σχετικά με την Εθνική ομάδα ανέφερε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το παρών σε μια τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης με το κίνητρο σε όλους τους παίκτες να είναι αρκετά μεγάλο.

Ακούστε τι είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Για την παρουσία των ελληνικών ομάδων χθες και δύο μεγάλες προκρίσεις;


Για να είμαι ειλικρινής θεωρούσα ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά όμως όχι και κάτι το ακατόρθωτο. Τα παιδιά τα κατάφεραν όμως αξίζει συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είναι η πρώτη φορά και αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος για τη χώρα μας για καλύτερα πλασαρίσματα στο μέλλον.

Για τον ΠΑΟΚ

Έχει μια σταθερότητα, μια καλή εικόνα. Είναι λογικό σε έναν μαραθώνιο να έχει κάνει μια κοιλιά. Είναι εξαιρετικό φέτος σαν ομάδα, και τα έχει πάει αρκετά καλά. από θέμα ατυχίας δεν πήρε την πρόκριση στον τελικό. Είναι φυσικό κάποιες φορές να μην πας καλά σε κάποια ματς όπως και έγινε στο Ζάγκρεμπ αλλά και χθες φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Για τον Ολυμπαικό:
Ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Αναζητά την ταυτότητά του, αλλά η αίγλη της ομάδας και οι δυνατότητες που έχει να φέρει καλούς παίκτες είναι κάτι θετικό.

Αν έχει κάποιο προαίσθημα στην κλήρωση και ποιο το σχόλιό του στο ενδεχόμενο εμφυλίου:

Θα είναι και κάλο και κακό μια περίπτωση ελληνικού εμφυλίου γιατί θα έχουμε μια ομάδα σίγουρα στα ημιτελικά. Όχι δεν έχω όμως κάποιο προαίσθημα…

Για την Εθνική ομάδα

Ευχόμαστε όλοι να πάνε καλά και μετά από χρόνια να δώσουμε ένα ραντεβού σε ένα μεγάλο τουρνουά. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το εισιτήριο και απομένει τα παιδιά να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Αν θα ήθελα να χρίσω φαβορί κάποιον θα ήταν η Εθνική μας.
Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πίεση και άγχος αλλά μιλάμε για ένα σύνολο παιχνιδιών.

Για το κίνητρο:

Υπήρχε και στις άλλες περιπτώσεις και ομάδες μας και είναι δεδομένο ότι όποια και να είναι η ηλικία το κίνητρο είναι το ίδιο. Είναι φυσιολογικό τα παιδιά να θέλουν να είναι σε μια μεγάλη διοργάνωση. Όταν τα χρόνια λιγοστεύουν είναι ίσως κάτι που το έχεις στο μυαλό σου περισσότερο, αλλά όχι ότι έχεις μεγαλύτερο.

Βλέπεις κοινά στοιχεία της ομάδας αυτής με τις προηγούμενες που έχουν επιτυχίες;

Είναι ένα στοιχείο που είναι αδιαμφισβήτητο. Δείχνει ότι δέχεται δύσκολα γκολ και είναι η κατάλληλη στιγμή να πάει η χώρα μας να πάει σε ένα μεγάλο τουρνουά. Είναι ματαιοδοξία να συζητάμε εάν μια παλιότερη ομάδα ήταν καλύτερη από την εφετινή.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x